Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Cikkek - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 10 db
24ponthu

24ponthu

Friss hírek, képek, videók - Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás, sztárvilág. Aktuális csúcsmobilok, tesztek, érdekességek 24 órában.

A mobiltelefon feltalálója

A mobiltelefon feltalálója

Marty Cooper ukrán bevándorlók gyermekeként nőtt fel Chicágóban a nagy gazdasági válság idején. Villamosmérnők diplomája megszerzését követően a US NAVY romboló fedélzetén szolgált a koreai háború idején, majd a haditengereészetet otthagyva a Western Electric -nél, majd a Motorola -nál dolgozott. Itt kezdett el foglalkozni a személyhívókkal is.

A tökéletes mobilfotó

A tökéletes mobilfotó

Ha megfogadod Pályi Zsófia fotós tanácsait, tökéletes képeken örökítheted meg a nyár legfontosabb pillanatait mobiltelefonoddal. Az LG legújabb csúcsmobiljának újdonsága a fényképező manuális módja, amelynek segítségével a fotós funkciókat te magad is beállíthatod. Ahhoz. hogy a fotód valóban olyan legyen, amilyennek szeretnéd, Pályi Zsófia fotóst kértük meg, hogy készítsen néhány képet az LG G4 mobillal és ossza meg tanácsait.

Első pesti telefonkönyv

Első pesti telefonkönyv

Hogy mire jó egy telefonkönyv, főleg ha régi és teljesen elavult adatok vannak benne? Természetesen például családtörténeti adatok keresésére, hely- vagy gazdaságtörténeti kutatásokhoz, de az is elég, ha a míves régi hirdetéseket bambulja valaki benne.

Jó tanácsok erre érdemes vigyázni

Jó tanácsok erre érdemes vigyázni

A felhasználók többsége nem szívesen válik meg mobileszközeitől még a nyaralás során sem, hiszen mindenki szeret üzeneteket küldeni a családnak, vagy képeket a tengerpartról, medencéből a barátoknak. Ha azonban az okostelefon vagy notebook nincs megfelelő védelemmel ellátva, a nyaralóhelyeken könnyen a kiberbűnözők áldozatává válhatunk. Mobileszközeink mára elengedhetetlen kellékké váltak, még a vakáció alatt is.

Két kijelzős okostelefon

Két kijelzős okostelefon

A két kijelzős okostelefon koncepcióját, amelynek az előnye abban rejlett, hogy a hátlapi e-ink megjelenítő a telep minimális fogyasztásával tudta kijelezni az időt, az időjárást, az értesítéseket, vagy amit akartunk, hiszen a panel csak képfrissítéskor használja a telepet.

Mobilt hatmillióért?

Mobilt hatmillióért?

Akinek telik egy 110 milliós Bentley-re, annak biztos belefér egy ilyen drága ketyere, gondolta a Vertu, amely bejelentette a Signature for Bentley készüléket. A Bentley-s életérzést a készülék szoftveres felületén is meg lehet kapni, az autógyártó logója mellett ugyanis kapcsolódó háttereket is talál majd a képernyőn a vásárló.

Nokia felvásárolja a francia Alcatel-Lucent

Nokia felvásárolja a francia Alcatel-Lucent

A piaci verseny szempontjából nem találta aggályosnak, ezért ma jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a finn Nokia felvásárolja a francia Alcatel-Lucent távközlési vállalatot. A brüsszeli testület úgy ítélte meg, hogy a két cég nem szoros versenytársa egymásnak, és a világpiacon a tranzakciót követően is kellő számú szereplő marad, hogy az egészséges piaci verseny fennmaradjon - írja a Figyelő.

Okostelefonja van? Vigyázzon nagyon!

Okostelefonja van? Vigyázzon nagyon!

Az okostelefonok világában a számítógépes bűnözés is fejlődik. Már nem csak nagy cégek, hanem autók, lakások, otthonok is célpontok lehetnek. A túlzott nyitottság veszélyeket is hordoz, ha nem vigyázunk, nyitott könyv lehet az életünk.

Hirdetés
Visszatér a Commodore

Visszatér a Commodore

Sokan táplálnak nosztalgikus érzelmeket a Commodore iránt - végül is egy egész generáció nőtt fel a kanadai cég 64-es számítógépén, illetve az Amiga vonalon. Az eredeti cég azonban 1994-ben csődbe ment, a márkanév pedig egy floridai vállalat birtokába került, akik többféle módon is megpróbáltak már pénzt csinálni ebből.

Tuti menü