Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb mobilszolgáltatók képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Egyéb mobilszolgáltatók - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Egyéb mobilszolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Blue mobile

Blue mobile

Az új mobilszolgáltatás értékesítésének elindításával az volt a célunk, hogy minél több kiegészítő szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinknak - mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke. A blue mobile beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, számos pozitív visszajelzés érkezik vásárlóinktól, amelyet az értékesítési adataink is alátámasztanak. Több tízezren választották már ezt a szolgáltatást, és ez meghaladja várakozásainkat.

MOL mobile

MOL mobile

MOL mobile feltöltőkártyás csomagajánlataink az ország 334 MOL kútján érhetők el, sok helyen a nap 24 órájában. Ha Ön tagja a Multipont törzsvásárlói programnak, akkor egy jól megválasztott feltöltéssel kivételesen kedvező, garantált feltöltési kedvezményt nyújtunk a feltöltései árából.

Netfone Telecom

Netfone Telecom

Anyavállalatunkat 2007-ben alapították olyan szakemberek, akik ezt megelőzően, több mint 10 éven át neves távközlési cégek vezetőiként járultak hozzá a vállalkozások sikereihez. Folyamatos bővülésünk eredményeképpen jelenleg kábeltelevíziós, vezetékes telefon, mobiltelefon és internet szolgáltatást nyújtunk lakossági és üzleti előfizetőink számára.

Tesco Mobile

Tesco Mobile

A Tesco Mobile kínálatával és szolgáltatásaival kapcsolatban érdeklődhet az ország valamennyi Tesco áruházának Vevőszolgálati pultjánál is. Az aktuális szerződési feltételek letölthetőek a honlapunkról.

UPC Phone

UPC Phone

Az UPC bevezette a mobil hangszolgáltatást is! Így a négy legfontosabb távközlési szolgáltatást (TV, telefon, internet, mobil) egyetlen szolgáltatótól tudja megrendelni, s egyetlen számlán tudja fizetni, ami a magyar piacon újdonságnak számít.

Tuti menü