Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Hírek - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Androidportál

Androidportál

Az Androidportal Magyarország legnagyobb Android közösségi oldala. Ahogyan az alcímünkből is kiderül, a cél, hogy Android felhasználók egymásra találjanak az oldalon. Blogoljunk, s fórumozzunk együtt! Ha írtál valami jót, a moderátorok észreveszik, s kitesszük a címlapra, onnantól pedig egyenes az út a twitterre, facebookra, s győzd megválaszolni a kommentben felmerülő kérdéseket! Mint látszik, az Androidportal folyamatosan fejlődik, s jelenleg több, mint 5000 ember regisztrált, s olvassa az oldalt, beszélget a fórumban. Tartózz Te is közénk!

Mobiltelefon rovat

Mobiltelefon rovat

Tudod, hogy milyen mobiltelefon hírt keresel? Itt megtalálod - mobilkommunikációval, telefóniával, tabletekkel kapcsolatos hírek, fejlemények a nagyvilágból és Magyarországról. A Mobilarena alaposan kinőtte magát. Az első számú mobilkommunikációs portál a Prohardverhez hasonlóan friss, elfogulatlan és irányadó a mobiltelefonok, navigációk és egyéb mobil termékek világában.

Phoneblog

Phoneblog

Mobil és okostelefon tech hírek - A legfrissebb hírek - mobilkommunikációval, telefóniával, tabletekkel kapcsolatos hírek, fejlemények a nagyvilágból és Magyarországról. 2012-től egy nemes célt tűztünk ki magunk elé, mégpedig azt, hogy lehetőséget biztosítsunk a magyar iOS, Android és Windows Phone fejlesztőknek a bemutatkozásra. Legyél akár magánszemély, akár egy egész komoly játék vagy alkalmazásfejlesztő cég, most itt a lehetőség, hogy bemutatkozzatok!

Telefonguru hírek

Telefonguru hírek

Mobiltelefóniával, mobilkommunikációval, telefóniával, tabletekkel kapcsolatos hírek, fejlemények a nagyvilágból és Magyarországról. Honlapunk oldalain található információk és számítások a piacon elérhető adatokon alapszanak.

Tuti menü