Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internetes telefonálás képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Internetes telefonálás - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Internetes telefonálás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csökkentsd a telefonszámlád

Csökkentsd a telefonszámlád

Okostelefonnal a zsebünkben lehetőségünk van, hogy ingyen telefonáljunk. Megmutatjuk hogyan használjuk ki ezt. Hamarosan újabb sarcot kaphatunk a nyakunkba, telefonadó a neve. Mivel lassan mindenkinek ott lapuk a zsebében egy olyan képességekkel rendelkező telefon, amit néhány éve még az asztali számítógépek is megirigyelhettek volna, ezért a mai technikával már viszonylag könnyen tudunk az interneten keresztül mobiltelefonálni is.

Facebook-telefonálás

Facebook-telefonálás

Nem kellett túl sokat várni: a Facebook Magyarországon is elérhetővé tette a Messenger appon keresztül működő internetes telefonhívásokat. Mint arról korábban beszámoltunk, év elejétől kezdve folyamatosan vezette be a legnagyobb közösségi oldal a saját alkalmazásán keresztül folytatható telefonbeszélgetések lehetőségét. A jó hír az, hogy mostantól már hazánkban is igénybe vehető a szolgáltatás.

Ingyen telefonálás a mobilodon

Ingyen telefonálás a mobilodon

A Viber egy olyan progi okos telefonokra, amivel net alapon telefonálhatsz, chatelhetsz akár ingyen. Olyan, mint a Skype csak optimalizálták mobilokra. Ez azt jelenti, hogy ha telepíted a telódra, akkor azokkal a barátaiddal vagy kapcsolataiddal, akik szintén telepítették ezt a saját okos telefonjukra, wifi esetén ingyen, 3G estén minimális összegért beszélgethetsz, ameddig csak bírod!

Internetes telefonálás fillérekért

Internetes telefonálás fillérekért

Az okostelefonok megjelenésével már nemcsak fényképezni, hanem interneten keresztül üzenni, beszélgetni is tudunk. Mindezt a tarifacsomagokban szereplő percdíjak töredékéért. A csak telefonálásra és visszahívás kérésére használt telefonok ideje lejárt. Ma már 20 ezer forintért is kaphatunk Android operációs rendszerrel telepített, wifis, dual sim kártyás okos telefonokat, melyeket nem csak fényképezésre, hanem internet alapú programok futtatására is használhatunk. Hogy miért Android? A programnyelv világszerte elterjed, és ellentétben az Apple iOS rendszerével, rengeteg gyártó kínál készüléket és alkalmazást is hozzá, elérhető áron.

Internetes telefonálás szoftverek

Internetes telefonálás szoftverek

Ismerje meg a legjobb ingyenes programokat számítógépére. Minőségi, ajánlott alkalmazások minden célra. Ingyen Internetes telefonálás és a Top 10 ingyenes program ajánló. VoIP telefonálás számítógépen keresztül.

Tuti menü