Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilszolgáltatók képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Mobilszolgáltatók - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Mobilszolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Pro-M

Pro-M

Az EDR (a kárelhárítás során az együttműködő szervek által használt rádiótávközlési rendszer) kijelölt szolgáltatója a Pro-M. Zrt, legyen szó a rendszer tervezéséről, létesítéséről, fejlesztéséről vagy üzemeltetéséről. Ha valamilyen létesítményben EDR rádiós ellátottságot (lefedettséget) kell biztosítani, akkor azt a Pro-M Zrt-nél kell kezdeményezni.

Telekom

Telekom

A Magyar Telekom, Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként több millió kapcsolattal kötődik ügyfelei életéhez. Telefon, internet, TV és IT: minden téren minőségi, megbízható és egyedülállóan széles szolgáltatáspalettával rendelkezünk. Arra törekszünk, hogy innovatív megoldásainkkal ne csak vezessük, de formáljuk is a piacot. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal egyszerűbbé, könnyebbé és élménydúsabbá tegyük ügyfeleink életét, ezzel újra és újra kiérdemeljük bizalmukat. Figyeljük ügyfeleink változó igényeit és lehetőségeit, hogy minden nap egyre többet és többet tudjunk számukra nyújtani, megteremtsük a jövő Digitális Otthonát, és sokszínű termékekkel és szolgáltatásokkal színesebbé tegyük a jövőt.

Telenor

Telenor

Az 1855-ben alapított norvégiai központú Telenor csoport Európa és Ázsia 14 országában jelen lévő telekommunikációs szolgáltató. A mobil, széles sávú internet és televíziós szolgáltatások körében a vezető vállalatok között van Közép-Kelet Európában és Ázsiában, és piacvezető a cég bölcsőjének számító skandináv országokban.

Vodafone

Vodafone

1999 A Vodafone Magyarország Rt. (az akkori VRAM és Primatel) elnyerte a koncessziós jogot magyarországi GSM 900 / DCS 1800 mobil rádiótelefon-hálózat kiépítésére. November 30-án a Vodafone beindította magyarországi szolgáltatását.

Tuti menü