Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobiltelefon gyártók képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Mobiltelefon gyártók - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Mobiltelefon gyártók
Keresés
Találatok száma - 19 db
Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent

Az Alcatel-Lucent 1990 óta van jelen Magyarországon. A társaság híradástechnikai berendezések szállításával foglalkozik, ügyfeleink közt tudhatjuk a legnagyobb telekommunikációs, energiaszolgáltató vállalatokat és vasúttársaságokat, úgymint Magyar Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel, MÁV, MVM, FGSZ stb.

Apple

Apple

Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég, ami saját szoftver platformot épít Mac OS X operációs rendszerére alapozva, mely a Nextstep által fejlesztett operációs rendszer leszármazottjának tekinthető.

HTC

HTC

HTC, mobilkészülékeket gyártó tajvani cég. HTC Corporation. A HTC-t Cher Wang, az Igazgatótanács Elnökasszonya és Peter Chou Elnök-vezérigazgató alapította 1997-ben, s a cég azóta számos népszerű, a szolgáltató saját márkanevével ellátott készülék gyártójaként szerzett magának hírnevet a piacon. Az iparág vezető gyártóival közösen is vezetett be készülékeket a piacra, míg 2006 júniusától saját, HTC márkanévvel ellátott termékeivel jelent meg.

Huawei

Huawei

A Huawei Technologies Co. Ltd. röviden Huawei a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója, főként távközlési hálózatok kiépítésével, operációs és tanácsadói szolgáltatások nyújtása.

Karbonn Mobile

Karbonn Mobile

Manufacturer of mobile phone with dual sim, FM AM radio and MP3 player. India based Karbonn is a joint venture between Delhi-based Jaina Group and Bangalore-based UTL Group. The company is a manufacturer of both mobile phones and tablets.

Lenovo

Lenovo

A Lenovo Group Limited, a világ vezető személyi számítógép gyártója. Az eladott darabszámokat illetően a 2012-es évben maga mögé utasította a korábbi világelső Hewlett-Packard-ot. Laptopok, táblagépek, okostelefonok és asztali PC-k.

LG Electronics

LG Electronics

Az LG Electronics Inc. a szórakoztató elektronikai, háztartáselektronikai, légkondicionáló és mobilkommunikációs termékek világának egyik vezető szereplője, az egyik legnagyobb dél-koreai csebol, az LG Group leányvállalalata.

Meizu

Meizu

Established in 2003 and headquartered in Zhuhai, China, MEIZU designs and produces smartphones created to provide a simple, intuitive mobile experience for people whose time is expected to be simply spent in using their devices, instead of figuring out the way of using them.

Microsoft-Nokia

Microsoft-Nokia

A Microsoft, társvállalataival együtt elkötelezte magát a mellett, hogy tiszteletben tartja az ön adatainak titkosságát, és betartja az adatok és a magánélet védelmére vonatkozó törvényeket. A jelen adatvédelmi szabályzat (Szabályzat) meghatározza, hogy milyen formában gyűjtjük össze és használjuk a személyes adatait, amennyiben a Microsoft Mobile ellenőrzi az adatokat.

Hirdetés
Motorola

Motorola

A Motorola, Inc. egy informatikai és híradástechnikai eszközöket gyártó cég volt, mely Galvin Manufacturing Corporation név alatt kezdte működését 1928-ban. A nevét 1947-ben változtatta Motorolára, ami védjegyként már az 1930-as évektől be volt jegyezve.

NEC CASIO Mobile

NEC CASIO Mobile

NEC Casio Mobile Communications 2010. május 1-egy alakult meg. A közös vállalat között három japán elektronikai gyártó cég az NEC, a Casio és a Hitachi. A NEC tulajdonosa 70,74%, Casio 20.00% és a Hitachi 9,26% a cégben. A cég tervez és gyárt mobiltelefonokat és hozzá kapcsolódó termékeket. A cég a második legnagyobb mobil gyártó és forgalmazó Japánban. A cég székhelye a Kawasaki, Kanagawa.

OPPO

OPPO

OPPO solidifies global presence with FC Barcelona partnership The rise of global smartphone brand OPPO has remained under the international radar for much of the company 10-year history. However, all is set to change for the emerging mobile phone powerhouse thanks to a new three-year partnership with FC Barcelona, which is sure to increase public awareness and interest and cement OPPO status as a true global player.

Samsung

Samsung

A Samsung Group, röviden Samsung a legnagyobb dél-koreai óriás ipari konglomerátum, azaz csebol, melynek bevételei a dél-koreai GDP 20%-át teszik ki. A cégcsoport az ország exportjának egyötödéért felelős.

Sharp

Sharp

Manufacturing and sales of Product Business (Digital Information Equipment, Health and Environment Equipment, Energy Solutions, Business Solutions) / Device Business (LCDs, Electronic Devices) etc.

Sony Mobile

Sony Mobile

A Sony Mobile Communications AB egy multinacionális mobiltelefongyártó cég, melynek székhelye Japánban, Tokióban van, és teljes egészében a Sony Corporation tulajdonában áll. A Sonyt 1946-ban, Tokióban alapította két férfi. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190 000 jent fektetett be egy elektromos berendezéseket javító vállalat elindítására 20 alkalmazottal; a javítás mellett saját termékeket is próbáltak építeni. A sikertörténet 1954-ben indult útjára, amikor a Tokyo Tsushin Kogyo K.K., vagy Tokyo Telecommunications Engineering Corporation, ahogy a vállalatot hívták, engedélyt kapott tranzisztorok gyártására. A tranzisztort Amerikában találták fel, de rádiókban akkor még nem alkalmazták, azok elektroncsöves készülékek voltak. 1954 májusában a Sony piacra dobta Japán első tranzisztorát, a következő évben pedig az első teljesen tranzisztoros rádiót. (Wikipédia)

UMI

UMI

UMI is not your average smartphone maker! We are a team of creators focused on bringing you the finest mobile products. Building quality phones with balanced specs, elegant design,and painstaking attention to detail is a challenge that we lovingly accept. Affordable, sophisticated hardware is our thing!

Vertu

Vertu

Vertu Corporation Limited of Beacon Hill Road, Church Crookham, Hampshire, GU52 8DY, United Kingdom . Luxury mobile phones with exquisite materials and cutting-edge technology, handmade in England by our craftsmen.

Tuti menü