Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műholdas telefon képes leírás - Telefon.tlap.hu
részletek »

Műholdas telefon - Telefon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefon.tlap.hu » Műholdas telefon
Keresés
Találatok száma - 9 db
Globalstar

Globalstar

Globalstarnak több mint 375.000 előfizetője van világszerte, és jelenleg a Globalstar kínálja a legkedvezőbb árú műholdas telefonokat. 2010-ben megkezdődött az újgenerációs műholdak üzembe helyezése, melynek végezetével a szolgáltatások a legmagasabb elvárásoknak is képesek lesznek megfelelni a hang, és adatátvitel érintően.

Inmarsat

Inmarsat

Az Inmarsat megbízható, biztonságos, globális hang, és adatátviteli szolgáltatásokat kínál (kivéve északi, és déli pólusai a Földnek). A cég 1979 óta van jelen a szatellit kommunikációs piacon, aminek meghatározó szereplője. Jelenleg 11 GEO pályán lévő műholdat működtetnek a zökkenőmentes hang-, és adatkommunikáció alapú szolgáltatások biztosítása érdekében.

Iridium

Iridium

Az Iridium az egyetlen szatellit kommunikációs vállalat, aki valódi, globális, a Föld teljes területét befedő hang, és adat kommunikációt kínál felhasználói számára. Ezt a szolgáltatás a jelenleg 66, LEO (Low Earth Orbit) pályán keringő műholddal biztosítják.

Satellitephone

Satellitephone

Az oldal üzemeltetője hivatalos viszonteladói Service Provider megállapodást kötött a világ vezető, független, szatellit-alapú szolgáltatásokat értékesítő vizada vállalattal, illetve visztoneladói megállapodást kötött az amerikai székhelyű globalstar vállalattal. Vizada partnerünk támogatásával Iridium, Inmarsat, és Thuraya műholdas telefonok, megoldások, kiegészítők, míg globalstar partnerünk támogatásával a globalstar termékeinek, szolgáltatásainak teljes portfólióját kínáljuk.

Telekom mobilszolgáltatások

Telekom mobilszolgáltatások

A Telekom mobilszolgáltatások előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei az úgynevezett szatellit, maritime és on air szolgáltatók hálózatán keresztül különleges helyeken, akár hajókon vagy repülőgépeken is telefonálhatnak. Ezzel olyan területen is biztosítható a mobiltelefonálás, ahol a hagyományos földi GSM vagy 4G lefedettség nem érhető el.

Telenor műholdas szolgáltatás

Telenor műholdas szolgáltatás

Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatásainkkal ügyfeleink olyan helyeken is elérhetővé válnak, ahol egyéb földi lefedettség nem áll rendelkezésre , amennyiben ezen szolgáltatások biztosítására a Telenor Magyarország Zrt. a külföldi operátorokkal szerződést kötött. A Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatások a többi roaming díjzónától jellegét tekintve eltérő, önálló 4. díjzónát alkotnak, mely mind az igénybevétel feltételei, területe, díjai tekintetében eltér a hagyományos roaming díjzónáktól.

Thuraya

Thuraya

A Thuraya vállalatot 1997-ben alapították az Egyesült Arab Emirátusban. A Thuraya Európában, Ázsiában, Afrikában, és Közép-Keleten, 140 országban elérhető szatellit kommunikációs szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. 2 GEO pályán keringő műhold biztosítja ezt a lefedettséget.

Thuraya Műholdas telefonok

Thuraya Műholdas telefonok

Cégünk 11 éve foglalkozik műholdas telekommunikációval, ezen belül hang, fax, adat, és internet kapcsolattal. A Föld számos országában meg tudjuk oldani ezeket a szolgáltatásokat, legyen szó dzsungelről, tengerről vagy sivatagról. Célunk, hogy minél több ember megismerje a Thuraya műholdas telefon előnyeit és használja is azt. A műholdas telefon kinézetre olyan, mint egy GSM telefon, de működésében, bár nagyon hasonló, mégis kicsit más. Ezért minden formában szeretnénk ügyfeleinknek segítséget nyújtani a műholdas telefon kezelésében, hogy használatát könnyedén elsajátíthassák.

Thuraya telefon árak

Thuraya telefon árak

Műholdas telefon ár. A Thuraya XT-LITE megbízható műholdas telefon kapcsolatot biztosít, verhetetlen áron. Költség-tudatos felhasználók számára tervezték, akiknek szükségük van biztonságos csatlakozásra, anélkül, hogy veszélyeztetné a tiszta és folyamatos kapcsolatot. Nagyon könnyen használható, telefonálásra és SMS küldésre műholdas módban, akár a sivatagban, vitorlázás közben a tengeren vagy a hegyekben.

Tuti menü